site templates free download

CP Coiffures, uw vertrouwde kapsalon in Etten-Leur voor de beste haar- en hoofdhuidverzorging

"Als kappers laten we ons inspireren, maar niet beïnvloeden.
We volgen ontwikkelingen in ons vakgebied, styling en haarmode, maar volgen ze niet klakkeloos op. Persoonlijke stijl, vormgeving en kwaliteit genieten bij ons de voorkeur."  - Cocky Bakker

Onze producten

Wij hebben voor uw haar, kleuring en verzorging, kwalitatief hoogstaande producten uitgekozen, zoals Aveda, Mediceuticals en Marc Inbane. Voor de verzorging en kleuring van uw nagels, maken wij gebruik van OPI kleuren en gelcolors. 

Voor al deze merken zijn wij officeel verkooppunt. Vraag gerust naar de prijzen aan uw stylist.

Mobirise

Aveda - shampoos, conditioners, haarverzorging en kleuring 
Aveda definieert op natuurlijke wijze verkregen ingrediënten als die ingrediënten waarvan meer dan 50% van de moleculen afkomstig is van planten, niet op aardolie gebaseerde mineralen, water of andere natuurlijke bronnen. De producten van Aveda zijn samengesteld zonder parabenen, ftalaten en natriumlaurylsulfaat.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid
Dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen.

Mobirise
Mobirise

Marc Inbane
MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van (tanning)cosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

Mobirise

Openingstijden

Maandag           Gesloten
Dinsdag      8:00 - 19:00
Woensdag   8:00 - 19:00
Donderdag 8:00 - 19:00
Vrijdag        8:00 - 20:00
Zaterdag     8:00 - 15:00

Even voorstellen...

Mobirise

Cocky Bakker - Eigenaar

Met passie vervul ik al jaren het kappersvak. Kwaliteit staat hierbij voorop. Dit ziet u bij ons terug in zowel uw nieuwe coupe als de producten in de salon.

Mobirise

Milou - Styliste

Knippen en kleuren is mijn passie. Het start met het geven van goed advies en een ontspannende hoofdmassage. Ook ben ik visagiste!

Mobirise

Nathalie - Styliste

Kleuren en folie technieken zijn mijn sterke punten. Mijn creativiteit zet ik in door vooraf al een beeld te schetsen hoe de coupe er komt uit te zien. 

Mobirise

Mina - stagaire

Ik heb voor het kappersvak gekozen omdat ik leuk vind om anderen er verzorgd uit te laten zien. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Stuur ons een bericht!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

VOLG ONS OP FACEBOOK !

© Copyright 2018 CP Coiffures - All Rights Reserved